Navn : Mogens From Hansen

Årgang : 1957
 
Bopæl : Grenaa
 
Udlærdt tjener i 1977 og det var mit fag indtil år 2008.
Arbejder nu som pædagogmedhjælper.
  
Største sportslige bedrifter :
1984 "Den Store Styrkeprøven"
560 km. fra Trondheim til Oslo
i tiden 18 timer og 16 min.
 
Pr. marathon i Wien 1991:
2:48:03 
 

Hvorfor cykle

Har i mange år løbet og cyklet - det har bragt mig rundt til mange spændende og smukke steder i Danmark og mange forskellige lande. Jeg har dermed fået nogle helt enestående natur og kulturoplevelser og fået mange gode venner. På grund af overbelastning kan jeg ikke længere løbe - så nu cykler jeg hele året. Elsker at bevæge mig i og komme tæt på naturen.
 
 Jeg har cyklet/løbet i 39 år.Har cyklet 29 motionsløb på over 300 km. og 31 på mellem 150 og 300 km. samt et ukendt antal på 100 km. 20 marathon er det blevet til.
 

Motion

Motion for mig er ikke at konkurrere mod andre, men mod sig selv. Alle der gennemfører et langt motionsløb er vindere. Jeg lægger stor vægt på sikkerhed, trafikmoral og sammenhold.
 
Jeg skal nødvendigvis ikke blive bedre og bedre. Når jeg cykler alene og kan holde en fart af 29 - 30 km./t i snit  - ja, så er jeg i form og har det fint. Der skal være plads til at nyde naturen med alle sanser.
 
Motion er velvære og ikke alvorlig konkurrence.
 
 

Andre interesser

Jeg holder meget af naturen og lave naturprojekter med børn - at sysle med sommerblomster - at fotografere -  - at lave kreative ting med sten, træ, maling, saks, papir etc. - opleve andre lande og kulturer --at dyrke sport i naturen.
 
Der skal også være plads til at gøre absolut ingenting. Jeg skal ikke "være på" hele tiden. Det handler om at være nærværende og ikke være afhængig af mobiltelefonen. Man oplever ikke - hvis ens tanker er alle andre steder. Derfor ejer jeg ikke en smartphone. Al min aktivitet på nettet foregår via computer.
 
Gode venner kan lave alting sammen - men kun de bedste er i stand til at lave ingenting sammen.
 

 
Mogens From Hansen  | m.from@mail.tele.dk