Jeg er så glad for min cykel
jeg kommer hurtigt langt omkring
og det fordi på en cykel
der går det let som ingenting
Cyklen er en vidunderlig opfindelse. For mig rangerer den blandt verdens ti bedste opfindelser. En cykeltur er fuld af kærlighed. Den skaber balance i krop og sind. Det kan godt være at cyklen ruster, men kærligheden til cyklen ruster ikke!
De dage hvor cykel, krop, sjæl, vej og vejr går op i en enhed, når dækkene fløjter i asfalten og gearskiftet spinder som en kat, da hører man fuglene synge, selv hvor der ingen fugle er !!

Man kan ikke undgå at få en på "opleveren", når man cykler en tur.Det er en motionsform der giver mange glæder. Man kommer hurtigt frem på en langsom måde og oplever naturen med alle sanser på en hel anderledes måde end indendøre i en bil.
 
Køreglæden, livsglæden melder sig på den fredlige solbeskinnede landevej eller på den stille skovsti. De grå kulisser, som gennem vinteren har møbleret dit hoved, må vige pladsen for storladne malerier i naturens egne farver.
 
Det der for bilisten kan virke gråt og kedeligt, kan være smukt for cyklisten, der oplever de fine nuancer på nært hold. Cyklisten kan lugte sennepsmarken, høre fuglenes sang, mærke sommerbrisen og se hele horisonten rundt.Mogens From Hansen  | m.from@mail.tele.dk