When the spirits are low, when the day appears dark when work becomes monotonous, when hope seems worthaving, just mount a bicycle and go out for a spin down the road, whihout thout on anything but the ride you are taking.
Arthur Conan Doyle
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride.
John F. Kennedy
And I love to ride my bike, which is great aerobbics, but also just a great time for me to think, so it's like this terrific double bill
Robin Williams

 

 

 FROM'S KLUMME 

 
Siden hvor jeg udtrykker mine synspunkter og oplevelser. Kig ind med jævne mellemrum for ældre artikler vil med tiden blive slettet. Du skal være velkommen  til at skrive en hilsen i min gæstebog eller sende en mail.
 
 
oprettet den 31-07-2019
 
         Varbergs Sommargiro
 
Lørdag den 17. juli cyklede jeg Varbergs Sommargiro for 2. gang. Det er sidste sommer at færgen sejler fra Grenaa til Varberg - så jeg ville lige cykle de 110 km. i Halland en gang mere.
 
Det er et super godt arrangeret løb og der cykles på gode veje. Ingen huller i vejene og ingen sten på vejbanen ( i Danmark er vejene efterhånden af ringe standart og der er masser af små skarpe flintsten - så her punkterer man doppelt så mange gange som i Sverige). Trafikanterne viser hensyn - ingen sure bilister når de blev holdt tilbage. 
 
Det blev en varm omgang. Ved starten kl. 9:30 var der allerede 26 grader og temperaturen kom senere op på hele 30 grader! Det var en voldsom varme, men det gik over al forventning. Jeg cyklede med en gennemsnitsfart af 32,51 km./t  - så hurtigt hat jeg ikke cyklet et motionsløb de sidste 20 år! Så jeg kan glæde mig over ikke at være helt udbrændt endnu, selv om jeg nogle dage godt kan føle det.
 
En god oplevelse i den skønne by Varberg. Her er så flot og ingen synlige tegn på hærværk i de offentlige parker, legepladser, de over 100 store beplantninger, ingen affald, ingen grafifti - ingen råben af fulde mennesker - alle former for trafikanter tager hensyn til hinanden. Når man kommer fra Danmark er det en hel anden verden. Hvorfor er mentaliteten i Danmark blevet så fordærvet de seneste år?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oprettet den 11-05-2019
 
Skibby på torvet
 
Danmark For Målene. Jesper Skibby har holdt et lille foredrag på torvet i Grenaa. Selv om det at formulere sig ikke er hans stærke side - ja,så kom han ud med budskabet om at vi skal bevæge os noget mere. Tage cyklen i stedet for bilen og gå en tur. Til de unge mennesker var budskabet mindre gamig og smarthphone - mere bevægelse/motion. Til forældrene var budskabet. cykel med jeres børn eller gå med dem.
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Mogens From Hansen  | m.from@mail.tele.dk