When the spirits are low, when the day appears dark when work becomes monotonous, when hope seems worthaving, just mount a bicycle and go out for a spin down the road, whihout thout on anything but the ride you are taking.
Arthur Conan Doyle
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride.
John F. Kennedy
And I love to ride my bike, which is great aerobbics, but also just a great time for me to think, so it's like this terrific double bill
Robin Williams

 

 FROM'S KLUMME 

 
Siden hvor jeg udtrykker mine synspunkter og oplevelser. Kig ind med jævne mellemrum for ældre artikler vil med tiden blive slettet.
 
 
 
oprettet den 06.07- 2021
 
 
 
Søndag den 4. juli deltog jeg i Tour de Midtjylland arrangeret at Belgian Cykling Club. Jeg valgte at cykle 80 km. ruten med 1000 højdemeter. En fin tur, dog med en punktering. De sidste 50 km. cyklede jeg sammen med to kvinder og det var en ren fornøjelse. Tak til Tine Mathiesen fra Fyn og Iben Johansen fra Silkeborg for godt samarbejde og hyggelige samtaler.
 
Den kuperede rute bekom mig vel og jeg havde en god oplevelse. Ved starten mødte jeg min gamle ven Kristian Jensen som jeg ikke havde set i 20 år. Han forbereder sig på atter at cykle Paris-Brest- Paris. Kristian vil gerne komme en tur til Grenaa og cykle med de gamle venner.
 
Mål og start området var fint med god plads. Forplejning før og efter løbet var tip top. Meget smuk rute med mange højdemeter. Eneste minus på ruten var at vi i ca. 3 km. cyklede på en meget smal cykelsti med masser af småsten (der fik jeg en punktering). Vi kom ind på den smalle cykelsti lige efter dem der kørte den korte rute og de cyklede langsomt. Det var så at sige ikke muligt at overhale dem - så kørte man efter at få en god tid - ja, så blev det ødelagt. Jeg cyklede dog ikke efter en god tid, så jeg overlede det, men kom ud af den gode rytmne.
 
Tour de Midtjylland er et besøg værd og måske jeg kommer igen til næste år.
 
 
 
 
 
 
 
oprettet den 30.04 - 2021
 
 
                                               Opdateret racer
 
Efter at have cyklet på MTB i godt 6 måneder var det tid til at tænke på landevejssæsonen. Skulle jeg invistere i en ny racer eller opdatere den 11 år gamle Kuota Kebel racer? Da jeg stadig mente at Kebel'en er en god ramme for mig, og jeg også ville kunne opdatere cyklen til under halvdelen af prisen for en ny racer, så faldt valget på opdateringen.
 
Opdateringen blev følgende:
Shimano Ultegra R8000 gruppe med pedalarmslængde 170 - 52/36 - 11-28
Krankboks BSA med Tripeak keramiske lejer
Keramiske pullyhjul fra Tripeak                      
Fulcrum Racing 3 hjul
SPD-SL pedaler
Most ergo styr (40 cm.)
Zipp service course cx styrbånd
 
Efter at have kørt første tur, må jeg sige at det har været
den helt rigtige beslutning. Køreroplevelsen er mærkant bedre.
 
                            
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Mogens From Hansen  | m.from@mail.tele.dk