When the spirits are low, when the day appears dark when work becomes monotonous, when hope seems worthaving, just mount a bicycle and go out for a spin down the road, whihout thout on anything but the ride you are taking.
Arthur Conan Doyle
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride.
John F. Kennedy
And I love to ride my bike, which is great aerobbics, but also just a great time for me to think, so it's like this terrific double bill
Robin Williams

 

 FROM'S KLUMME 

 
Siden hvor jeg udtrykker mine synspunkter og oplevelser. Kig ind med jævne mellemrum for ældre artikler vil med tiden blive slettet. Du skal være velkommen  til at skrive en hilsen i min gæstebog eller sende en mail.
 
 
oprettet den 10-11-2019
 
           HUSK AT NYDE NATUREN
 
Der er masser af muligheder for at nyde naturen fra cykelsadlen og her i vintersæconen stopper jeg gerne op og kommer helt tæt på. Kysterne nord og syd for Grenaa er rige på naturoplevelser. Har man fået pulsen op, står ens sanser piv åbne og man oplever naturen mere intens.
 
Jeg har altid været uddendørs-typen - søgt roen og skønheden i naturen. Det er afstressende og jeg får en følelse af overskud. Har både været "Ulveunge" og spejder i mine helt unge dage. De sidste 10 år har jeg som pædagogmedhjælper arbejdet med Friluftsrådets Grønne Spirer, hvor jeg sammen med børn har studeret naturen på tæt hold. Jo ældre jeg er blevet des mere holder jeg af naturen.
 

 
 
 
 
 
oprettet den 04-11-2019
 
         NY MTB
 
Jeg har købt en Orbea MTB - så min cykelstald igen består af 5 cykler.. Oprindelig havde jeg for mange år siden droppet MTB kørsel, men jeg savner altså her i vintertiden at komme lidt i læ for den kolde blæst. Komme tæt på naturen i terræn   jeg ellers ikke kommer på de andre cykler. Cyklen er monteret med flat pedals, lås og jeg har købt skærme, der nemt kan monteres så jeg også kan bruge cyklen til all round cykel. Min MTB træning vil foregå på stier i skoven og langs kysterne nord og syd for Grenaa (ikke sporet) - et par eller 3 timer ad gangen.
 
Læs mere om cyklen her
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Mogens From Hansen  | m.from@mail.tele.dk