When the spirits are low, when the day appears dark when work becomes monotonous, when hope seems worthaving, just mount a bicycle and go out for a spin down the road, whihout thout on anything but the ride you are taking.
Arthur Conan Doyle
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride.
John F. Kennedy
And I love to ride my bike, which is great aerobbics, but also just a great time for me to think, so it's like this terrific double bill
Robin Williams

 

 
 

 FROM'S KLUMME 

 
Siden hvor jeg udtrykker mine synspunkter og oplevelser. Kig ind med jævne mellemrum for ældre artikler vil med tiden blive slettet. Du skal være velkommen  til at skrive en hilsen i min gæstebog eller sende en mail.
 
 
oprettet den 01.01 - 2017
 
                                            Skal man handle lokalt?
 
 
 
Der er gode grunde til at handle lokalt. Man sikrer at den nære cykelforretning er der og bliver ved med at være der. Det skaber arbejdspladser og gavner byen/kommunen på lang sigt samt tiltrækker flere gæster og turister. Der er så mange tomme forretninger i de danske byer, fordi de lokale ikke støtter op om dem. Folk handler på nettet eller i udlandet, hvor der kan spares mange penge og ofte får man varen leveret til døren i løbet af en til to hverdage!.
 
Jeg har selv købt en del over nettet, når det drejer sig om cykeltilbehør som lygter, dæk, krans og kæde etc. og derved sparet meget. Cykler køber jeg altid lokalt, da jeg forretrækker den mere personlige kontakt og service, jeg kan få ved at se cyklen live, prøvekøre den og få ændret ting ved cyklen - ligesom service eftersyn er et gode.
 
Skal de lokale cykelforretninger eller forretninger i det hele taget overleve, kræves der noget ekstraordinært af dem. Kunden skal være i centrum og føle  at ens behov er kendt - man skal kunne få råd og vejledning om stort set alt. Det skal være en oplevelse at kome i butikken og være tid til at få en god cykelsnak med indehaveren eller de ansatte.  Forretningen må gerne lave tema aftner og invitere når der er nyheder at vise frem. Arrangementer som afspejler butikkens profil og giver den et særpræg. Hjemmesider - facebooksider skal vedligeholdes - opdateres med nyheder. Der kan også sendes nyhedsbreve ud med nyheder, slagtilbud og gode historier.
 
Udviklingen med nethandel er ikke til at stoppe - den er kommet for at blive og hvem vil ikke gerne spare penge!? Det er dog rart og betryggende at have de lokale cykelhandlere og alle de tomme butikker i byerne er så triste at se.
 
Som kunder skal vi nok støtte mere op om de lokale forretninger - der til gengæld skal være oppe på dupperne med høj service, markedsføring og arrangement - det er hårdt arbejde, men sådan er vilkårerne i vore dage med den globale nethandel.
 
Dette er ikke skrevet for at kritisere forretningerne i Grenaa, men skal ses som et generelt problem i hele landet.
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Mogens From Hansen  | m.from@mail.tele.dk